Natuurlijk strakke muren

Gastenboek


Hieronder kunt u een mening achterlaten over Gerritsen Stucadoors:

18 reacties

 1. Dineke

  Ik ben nog steeds heel blij met je werk. Het ziet er heel mooi uit. Een heel ander huis gekregen. Als het zover is hoop ik dat je tijd hebt om mijn gang ook te doen. Dan hoor je me wel weer roepen.

  Groetjes,

  Dineke

 2. thea

  We zijn erg blij met de mooie muren die Ramon Gerritsen bij ons zo mooi glad heeft gemaakt en de marmer stuuk is ook erg mooi geworden we kunnen het iedereen aan raden

 3. Mooie website! Leuk dat je op de workshop was. Succes!

 4. Janneke & John

  Voor de renovatie van onze keuken hadden we geen betere stucadoor kunnen krijgen. Zijn erg tevreden over het resultaat: natuurlijk materiaal en mooi en strak aangebracht. Vlotte en prettige manier van werken. Je hebt talent en we wensen je veel tevreden klanten zoals wij.
   
  Janneke en John

 5. robin en iris

  Afgelopen 1.5 week heeft ramon alles bij ons thuis gedaan, ben zeer en zeer tevreden over hoe alles is geworden! Werkt netjes en opgeruimd. Alles erg strak geworden en zelfs nog even komen bij werken nadat het nieuwe kozijn was geplaatst!

  Een aanrader voor iedereen!

  Nogmaals bedankt ramon!

 6. De Vos

  Ramon,
  Nadat wij de eerdere stucadoor niet meer konden bereiken, heb jij ervoor gezorgd dat ons plafond in de keuken weer mooi is hersteld. Verder ook net werk geleverd en alles netjes achtergelaten, een voorbeeld. Succes met de voortzetting van je bedrijf. Fam. De Vos

 7. Erika

  Top gedaan bij ons! Ziet er goed uit een aanrader voor anderen!

 8. monique

  zeer tevreden! Van 3 muren steenstrips naar een super strakke woonkamer. Hij mag zo weer komen!

 9. Gerard van Egmond

  Afgelopen week een make-over van onze hal en overloop gerealiseerd, Ziet er fantastisch strak uit en creert optisch veel ruimte. Keurig strakke oplanning ook, ga zo door en houd je kwaliteitsprincipes in stand. Veel succes en tot een volgende klus !

 10. Hele huis gestuct in Dieren, heel tevreden over het resultaat.
  Vooral de speciale muur met listro.
  Succes verder
  Annette en marcel

 11. Jessica Staats

  Ramon heeft voor ons een make-over van onze woonkamer, eetkamer, keuken en hal gerealiseerd. De muren met steenstrips en granol structuur zijn nu super strak en we zijn heel erg tevreden over hoe alles is geworden.

  Verder heeft hij alles netjes achtergelaten. Een echte aanrader!

  Als we ooit weer stucwerk nodig hebben kiezen we zeker weer voor Ramon!

 12. Dave & Lisette

  Ramon heeft bij ons een relatief klein muurtje ivm waterschade moeten uitbikken en opnieuw moeten stucen. Wij zijn uiterst tevreden over de manier van werken en helemaal met het resultaat. Als we ooit nog eens stucwerk gedaan moeten hebben zullen we zeker weer contact opneme met Ramon of er zijn mensen in onze omgeving die iemand zoekt hiervoor dan geven we zijn gegevens zeker even door. Succes met je toekomstige klussen en wie weet tot ooit.

 13. ilona

  Super strakke muren klaar om te sausen.
  Erg blij met het resultaat!
  En met zijn “Niet lullen maar poetsen” mentaliteit is Ramon de juiste man voor de job!

 14. WP de Lange

  Ramon heeft onze keuken gestuct. Het was erg oneffen na het breken van tegels uit het cement. Er moesten twee dikke lagen overheen. Netjes en snel gewerkt met een heel strak resultaat. Kwaliteit! Ramon bedankt.

 15. B.E. Leusink

  We zijn erg tevreden over het werk dat Ramon bij ons heeft geleverd. Strak en met liefde voor het vak uitgevoerd. Hij komt zijn afspraken na en laat ons met een tevreden gevoel en een mooi afgewerkte hal achter.

  Bert en Tineke Leusink

 16. Astrid Miggelbrink

  Super werk afgeleverd alles weer mooi strak!

 17. Judith van Loon

  We zijn erg blij met het resultaat thuis! Je luisterde naar onze wensen en gaf hier tips in. Erg gemotiveerd in zijn werk en wil het ook graag goed doen. Daarnaast topservice!!

 18. Barbara

  We werken al een tijdje met Ramon en zijn team van Gerritsen Stucadoors en tot volle tevredenheid. Niet alleen werkt Ramon strak, goed en netjes, hij denkt ook goed mee en is erg betrokken. En bij Ramon geldt afspraak is afspraak. Je kunt op hem rekenen. We krijgen regelmatig complimenten over het stucwerk in ons huis, dus die geven we bij deze aan hem door.

© 2021 Gerritsen Stucadoors

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑